Taxi Berkel en Rodenrijs Frankfurt Airport

24/7 Voordelig Naar Frankfurt Airport Van Frankfurt Airport Van Berkel en Rodenrijs Naar Berkel en Rodenrijs

Frankfurt Airport Taxi

Taxi Berkel en Rodenrijs Frankfurt Airport Reserveren? Met ATP van de Rotterdamse Taxi Centrale reist u voordelig per taxi van Berkel en Rodenrijs naar Frankfurt Airport of ieder ander gewenst vliegveld. Uiteraard hoeft u uw taxi nooit te delen met andere passagiers!

010-4626464 (24/7)

U kunt middels ons vertrouwde telefoonnummer uw vervoer reserveren, aanpassen of annuleren. Ook voor al uw vragen, wensen en/of offertes kunt u 24/7 telefonisch vrijblijvend contact met onze klantenservice opnemen.

Klantenservice 24/7

Onze online klantenservice is tevens ook 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, bereikbaar voor al uw vragen, reserveringen en offertes. Bij eventuele wijzigingen kunt u online contact met ons opnemen zodat wij uw vervoer kunnen aanpassen.

Naar Frankfurt Airport

Voordat wij u van Berkel en Rodenrijs naar Frankfurt Airport brengen controleren wij niet alleen alle vluchtgegevens, maar tevens ook de situatie op de weg. Wij zorgen er voor dat u nooit te vroeg of te laat op Frankfurt Airport arriveert.

Van Frankfurt Airport

Bij aankomst op Frankfurt Airport wacht uw chauffeur op het vooraf opgegeven afspreekpunt. Ook als uw vlucht vertraagd is zorgen wij dat uw chauffeur klaar staat om u en eventuele passagiers comfortabel naar Berkel en Rodenrijs te brengen.

Frankfurt Airport Retour

Ook als u van Berkel en Rodenrijs naar Frankfurt Airport gebracht wilt worden en daarna weer teruggebracht wilt worden naar Berkel en Rodenrijs, kunt u gebruik maken van onze Frankfurt Airport Taxi Retour service.

Van Berkel en Rodenrijs

Ook in Berkel en Rodenrijs kunt u met Airport Taxi Prive voordelig per taxi reizen naar Frankfurt Airport. Wij bieden comfortabel en betaalbaar taxivervoer aan voor 1 t/m 8 personen inclusief bagage aan naar ieder vliegveld in Nederland, Belgie en Duitsland.

Naar Berkel en Rodenrijs

Ook als u enkel een taxi van Frankfurt naar Berkel en Rodenrijs wilt reserveren kunt u rekenen op de service van Airport Taxi Prive. Wij houden al uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten zodat uw chauffeur altijd op u wacht maar nooit andersom.

Berkel en Rodenrijs Retour

Indien u naast taxivervoer van Berkel en Rodenrijs naar Frankfurt Airport ook retour gebracht wilt worden naar Berkel en Rodenrijs is Airport Taxi Prive uw betrouwbare partner. Naast de gebruikelijke korting bieden wij een extra 10% korting op alle retour reserveringen.

Taxi Berkel en Rodenrijs Frankfurt Airport

Airport Taxi Sedan

t/m 4 personen

2 koffers

4 stuks handbagage

24 uur van tevoren reserveren

creditcard, pin, iDeal of contant

Airport Taxi Station

t/m 4 personen

4 koffers

4 stuks handbagage

24 uur van tevoren reserveren

creditcard, pin, iDeal of contant

Airport Taxi Bus

t/m 8 personen

8 koffers

8 stuks handbagage

48 uur van tevoren reserveren

creditcard, pin, iDeal of contant

© Copyright 2019 Airport Taxi Prive • Alle rechten voorbehouden • Webdesign & Optimalisatie Maasstad Marketing
Bellen
Reserveren