Taxi Krimpen aan de Lek Antwerpen Airport

24/7 Voordelig Naar Antwerpen Airport Van Antwerpen Airport Van Krimpen aan de Lek Naar Krimpen aan de Lek

Antwerpen Airport Taxi

Taxi Krimpen aan de Lek Antwerpen Airport Reserveren? Met ATP van de Rotterdamse Taxi Centrale reist u voordelig per taxi van Krimpen aan de Lek naar Antwerpen Airport of ieder ander gewenst vliegveld. Uiteraard hoeft u uw taxi nooit te delen met andere passagiers!

010-4626464 (24/7)

U kunt middels ons vertrouwde telefoonnummer uw vervoer reserveren, aanpassen of annuleren. Ook voor al uw vragen, wensen en/of offertes kunt u 24/7 telefonisch vrijblijvend contact met onze klantenservice opnemen.

Klantenservice 24/7

Onze online klantenservice is tevens ook 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, bereikbaar voor al uw vragen, reserveringen en offertes. Bij eventuele wijzigingen kunt u online contact met ons opnemen zodat wij uw vervoer kunnen aanpassen.

Naar Antwerpen Airport

Voordat wij u van Krimpen aan de Lek naar Antwerpen Airport brengen controleren wij niet alleen alle vluchtgegevens, maar tevens ook de situatie op de weg. Wij zorgen er voor dat u nooit te vroeg of te laat op Antwerpen Airport arriveert.

Van Antwerpen Airport

Bij aankomst op Antwerpen Airport wacht uw chauffeur op het vooraf opgegeven afspreekpunt. Ook als uw vlucht vertraagd is zorgen wij dat uw chauffeur klaar staat om u en eventuele passagiers comfortabel naar Krimpen aan de Lek te brengen.

Antwerpen Airport Retour

Ook als u van Krimpen aan de Lek naar Antwerpen Airport gebracht wilt worden en daarna weer teruggebracht wilt worden naar Krimpen aan de Lek, kunt u gebruik maken van onze Antwerpen Airport Taxi Retour service.

Van Krimpen aan de Lek

Ook in Krimpen aan de Lek kunt u met Airport Taxi Prive voordelig per taxi reizen naar Antwerpen Airport. Wij bieden comfortabel en betaalbaar taxivervoer aan voor 1 t/m 8 personen inclusief bagage aan naar ieder vliegveld in Nederland, Belgie en Duitsland.

Naar Krimpen aan de Lek

Ook als u enkel een taxi van Antwerpen naar Krimpen aan de Lek wilt reserveren kunt u rekenen op de service van Airport Taxi Prive. Wij houden al uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten zodat uw chauffeur altijd op u wacht maar nooit andersom.

Krimpen aan de Lek Retour

Indien u naast taxivervoer van Krimpen aan de Lek naar Antwerpen Airport ook retour gebracht wilt worden naar Krimpen aan de Lek is Airport Taxi Prive uw betrouwbare partner. Naast de gebruikelijke korting bieden wij een extra 10% korting op alle retour reserveringen.

Taxi Krimpen aan de Lek Antwerpen Airport

Airport Taxi Sedan

t/m 4 personen

2 koffers

4 stuks handbagage

24 uur van tevoren reserveren

creditcard, pin, iDeal of contant

Airport Taxi Station

t/m 4 personen

4 koffers

4 stuks handbagage

24 uur van tevoren reserveren

creditcard, pin, iDeal of contant

Airport Taxi Bus

t/m 8 personen

8 koffers

8 stuks handbagage

48 uur van tevoren reserveren

creditcard, pin, iDeal of contant

© Copyright 2019 Airport Taxi Prive • Alle rechten voorbehouden • Webdesign & Optimalisatie Maasstad Marketing
Bellen
Reserveren